Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Sarıçam’daki okullar Üniversite sınavı için hazır

 Sarıçam’daki okullar Üniversite sınavı için hazır

Sarıçam’daki okullar Üniversite sınavı için hazır

 Sariçam’daki okullar Üniversite sinavi için hazir

 

Sariçam Belediyesi sinavlar öncesi okullari dezenfekte ediyor. Ögrencilerin pandemiden etkilenmemesi için hafta sonu yapilacak olan Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) öncesi okullar sinava hazirlaniyor.

 

Koronavirüs (Covid-19) salgininin ülkemizde görülmeye baslamasindan itibaren Sariçamli vatandaslarin sagliginin korunmasina yönelik baslattigi kapsamli dezenfektan çalismalari hiz kesmeden devam ederken, hafta sonu yapilacak olan YKS sinavi öncesi tüm okullar dezenfekte edildi.

Bu hafta sonu yapilacak Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) öncesi Sariçam Belediyesi ilçede sinavlarin yapilacagi okullar basta olmak üzere tüm okullari dezenfekte ederek ve dezenfeksiyon panalleri’de yerlestirilerek ögrenciler için hijyenik bir ortam hazirlandi.

 

Ögrencilerin egitim hayati basta olmak üzere geleceginin büyük oranda sekillendigi YKS öncesi Sariçam’daki bütün okullarda saglikli bir ortam olusturduklarini belirten Belediye Baskani Bilal Uludag, “Amacimiz gelecegimiz olan gençlerimizin pandemiden etkilenmemesidir. Gençlerimizin sagligina önem veriyoruz. Hafta sonu ilçemizde de yapilacak olan sinava girecek ögrencilerimizi hijyeni saglanmis siniflarda agirlayacagiz” dedi.

‘ÖGRENCILER SADECE SINAVA KONSANTRE OLSUNLAR’

Sinav öncesi  okullarda yeniden virüsün yayilmasini önleme adina, dezenfekte islemlerinin bittigi, okullarin sinava hazir oldugunu  belirten Baskan Uludag, “Zabita ekiplerimiz sinavlarin yapilacagi okul çevrelerinde tedbirlerini alarak, seyyar saticilarin, insaat çalismalarinin yani sira gürültü kirliliginin önüne geçecektir. Gençlerimiz, sinava odaklansinlar yeter. Sinava girecek tüm ögrencilerimize basarilar dilerim” diye konustu.

 

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı